POČINJE PRODAJA STANOVA U OBJEKTU

VILA DALIA

U sklopu rezidencijalnog kompleksa Vrtovi Riverine na Ilidži počela je prodaja stambenih jedinica objekta „Vila Dalia“.

Izgradnja objekta je počela u julu 2015. godine, a radovi teku po predviđenoj dinamici. U toku su građevinski radovi četvrtog sprata, a završetak radova se očekuje u julu 2016. godine.

„Vila Dalia“ sadrži 51 stambenu jedinicu i raspolaže suterenskom etažom, prizemljem i šest spratova. Objekat predstavlja idealan spoj arhitektonske kreativnosti, savremenog dizajna i udobnosti.

U ponudi su funkcionalni, svijetli i prozračni stanovi sa jednom spavaćom sobom površine od 41,70 - 44,95 m2, a sa dvije spavaće sobe komforni stanovi površine od 55,10 - 57,90 m2. U ponudi možete pronaći i prostrane stanove sa tri spavaće sobe površine od 77,50 - 89,15 m2. Stanove od 89,15m2 karakteriše jedna master spavaća soba sa luksuznim kupatilom.

Odličnim dizajnerskim rješenjima dobijena je maksimalna korisna površina prostorija u stanovima.  Otvoren koncept stanova i prekrasan pogled na zelenila ovog naselja neće vas ostaviti ravnodušnim. Svi stanovi će imati balkon ili lođu, klima uređaj i vešeraj sa sušilicom za veš.

Budućim stanarima na raspolaganju će biti lift i parking, a  nudi im se i mogućnost kupovine garažnih mjesta i ostava u suterenskoj etaži.

Posebna karakteristika objekta „Vila Dalia“ je šesta etaža na kojoj se prostire krovna terasa površine od 200 m2 sa roštiljem. Pored toga, na istoj etaži će se nalaziti opremljena i klimatizirana fitness prostorija.

Krovna terasa sa prekrasnim pogledom na okolne planine i moderna teretana sa spravama za vježbanje su namijenjene za slobodno korištenje budućim stanarima.

Jedinstven koncept šeste etaže osvojit će srca stanara ovog objekta i postati njihov omiljeni prostor za rekreaciju, odmor i druženje.

Za više informacija, kontaktirajte nas na broj telefona: +387 33 761 777.

© Copyright MBI Development d.o.o. 2014 Terms and conditions Privacy Policy