Radovi na stambenoj zgradi "Vila Dalia" u naselju "Vrtovi Riverine" teku prema predviđenoj dinamici

U sklopu rezidencijalnog kompleksa Vrtovi Riverine u toku je izgradnja novog stambenog objekta „Vila Dalia“ u kojem će se nalaziti 51 moderno dizajnirana i kvalitetno izgrađena stambena jedinica.

Stambeni objekat se nalazi u mirnoj sredini, okružen je zelenim površinama pa samim tim je  idealno mjesto za mlade i porodice sa djecom.

Koncept novog stambenog objekta u Vrtovima Riverine jeste da pruži stanarima moderne i praktične stanove sa veoma ekonomičnim rasporedom uz prateće sadržaje koji će zaista biti atrakcija. Najmanji stan će biti površine 41 m2 sa jednom spavaćom sobom a najveći stan, površine 89 m2, će imati tri spavaće sobe od koje je jedna master i koja sadržava zasebno, luksuzno kupatilo. Poseban pristup u dizajniranju i projektovanju ove stambene zgrade je doveo do potrebe da svaki stan sadrži vešeraj u kojem će se nalaziti sušilica za veš kao poklon investitora.

Svaki stan će biti osvjetljen kroz balkon sa staklenom ogradom, veliki klizni portal i visokokvalitetnu PVC stolariju sa troslojnim staklom i Low-e premazom koja će u kombinaciji sa termo fasadom debljine 10 cm činiti odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

Posebnost ovog stambenog objekta jeste 6. etaža čiji sadržaji će biti posvećeni slobodnom vremenu svih stanara i na kojoj će se nalaziti velika krovna terasa sa roštiljem, predviđena za odmor, relaksaciju i druženje. Terasa će imati predivan pogled na zelenu okolinu.

Kupci stana u novoj zgradi neće morati na udaljenim mjestima tražiti prostor za rekreaciju i fizičke aktivnosti jer će na istoj etaži imati na raspolaganju klimatiziranu i opremljenu fitness prostoriju sa svom potrebnom opremom i svlačionicama, i to – besplatno.

U zgradi će biti izgrađeno 19 garažnih mjesta u suterenu do kojih će voditi lift sa svakog sprata a izvan zgrade će biti obezbjeđen veliki broj parking mjesta za stanare i goste.

Završetak radova na ovoj stambenoj zgradi je predviđen za juli 2016. godine.

U galeriji se nalaze fotografije sa gradilišta.

© Copyright MBI Development d.o.o. 2014 Terms and conditions Privacy Policy